onsdag 19 december 2012

Borde korka upp!

"Först så går det opp, sen går det ner, så går det opp..." Efter en stundtals rätt nerig höst så har jag idag haft en oppig dag, och det tänker jag gotta mig i riktigt, riktigt länge.

Vadan detta? Jo, jag och mina kollegor i kommunen har fått kritik från Skolinspektionen efter höstens inspektion. Och inte vilken kritik som helst, utan BRA!!! Min verksamhet får tre anmärkningar; punkter jag redan påbörjat förbättringsarbetet kring och som på intet sätt var någon nyhet.

Dessutom fick jag personlig positiv kritik av en av inspektörerna som sa att de uppmärksammat i vårt samtal att jag hade koll både på lagstiftning och på våra förbättringsområden. Bättre kritik än så kan man inte få, ju!

Så nu borde jag korka upp en flaska bubbel och bara njuta, men arbetsdagen är inte slut riktigt än. Snart ska jag på Kulturskolans sista konsert för i år och där ska jag verkligen njuta. Både av duktiga elever och personal, OCH av att det varit en riktigt bra da' ida'!

1 kommentar:

Lotta Wanström sa...

Vi som känner dej visste redan att du är bäst! =) Att ha koll på läget och veta vad man ska förbättra är väl allt man kan begära av någon. =) Kram
-Lotta